Станбена зграда во Тафталиџе - спроти Реплек

ЛЕВЕЛ 7 е овластена агенција за продажба на станови со различни површини во новоизграден објект со намена за семејно домување која ги исполнува сите стандарди на урбаното домување и во секој поглед ги оправдува очекувањата на клиентите.


Станбена зграда во Тафталиџе
Карактеристики на понудата и поволности за клиентите


Превземи целосна спецификација за понудата

Станбениот објект се наоѓа во Тафталиџе во непосредба близина на Реплек и студентскиот дом Гоце Делчев и на 300м од ТЦ Сити Мол.


За сите потребни информации, како и за можноста за разгледување на становите и деловните простории, "ЛЕВЕЛ 7" Ви стои на располагање. Повелете и контактирајте не.