Плаќање со кредит преку Силк Роуд Банка АД Скопје

Со цел за обезбедување на своите клиенти целосна услуга при посредувањето со недвижности, ЛЕВЕЛ 7 во соработка со Силк Роуд Банка АД Скопје Ви нуди можност за аплицирање за станбен кредит со најповолни услови.


Износот на кредитот, неговата намена како и периодот на отплата, се дефинирани според Вашите потреби.


Услугата е бесплатна и Ви овозможува ефективен пристап до потребните финансиски средства. За сите подетални информации и дополнителни прашања, Ве молиме контактирајте не.

Станбен информатор

* потполнете го формуларот подолу доколку сакате да добиете детален извештај од Халк Банка за станбениот кредит што Ви е потребен.

1. Лични податоци:

2. Податоци за кредитот:

Ви благодараме. Вашите податоци се успешно испратени до ЛЕВЕЛ 7.