Предмет: Стан бр. 993

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

3та Македонска Бригада

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

72 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

72 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 4 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

7 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен стан со прекрасен распоред дефиниран со голем дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија и излез на балкон, приватен ходник кој води кон двете спални соби и бањата со када и природна вентилација. Станот е во одлична состојба и веднаш подготвен за вселување. Греењето во објектот е решено со централно градско парно, додека паркингот е регулиран со рампа пред самиот објект кадешто секој стан добива на користење по едно паркинг место. Станот се наоѓа на одлична и урбанизирана локација на само 5 минути со автомобил до центарот на градот.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот