Предмет: Стан бр. 992

Локација:

Скопје, Населено место:

К.Вода

Адреса:

во близина на економското

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

35 500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

45 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 5 м2

Подрум:

Да, со површина од 6 м2

Зграда/Катница:

4 кат/а

Кат:

4

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

(нема внесено)

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со максимално искористен простор дефиниран со влезен ходник во кој е поставена бањата и кој води кон дневен престој со трпезарија, посебна кујна и посебна спална соба со затворена тераса. Станот е целосно ориентиран кон југ со прекрасен и отворен поглед кон Водно,на последен кат со плоча со одлична изолација. Станот се наоѓа во квалитетна градба од на 90год. и на одлична локација во непосредна близина на економското училиште. Греењето во станот е на централно парно додека зградата располага со слободен надворешен паркинг за станарите.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот