Предмет: Стан бр. 991

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Рамстор Ново Лисиче

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

54 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

54 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

7 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен стан со функционален распоред на просториите дефиниран со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, две спални соби, бања и балкон со прекрасен отворен и непречен поглед. Станот е во одлична состојба и веднаш вселив. Греењето е решено со централното градско парно, а паркингот е слободен во околината на објектот. Дополнително може да се купи и сопствен паркинг простор. Станот се наоѓа на одлична локација во непосредна близина на Рамстор маркет во Ново Лисиче.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот