Предмет: Стан бр. 990

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Тобако 2

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

66 500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

62 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 4 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

10 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Прекрасен стан со одличен распоред на просториите дефиниран со претсобје кое води кон гостинскиот тоалет, дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија и излез на балкон кој нуди непречен поглед, две спални соби и бања. Станот е во напредна фаза на градба и се очекува да биде подготвен за вселување во месец септември 2019год. Изведбата се одвива по сите пропишани стандарди, користејќи се висококвалитени материјали на изведба. Греењето во објектот е решено со централното градско парно, додека пак паркингот во подземни нивоа на објектот, каде што се наоѓа и паркинг местото кое следува со овој стан. Станот се наоѓа на одлична локација во непосредна близина на поликлиника Јане Сандански и на само 5мин од центарот на градот.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот