Предмет: Стан бр. 987

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Илинденска

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

75 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

64 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 6 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

7 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен стан со прекрасен распоред на просториите организиран во дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, две спални соби, бања и балкон со излез од две простории и поглед во зеленило и парк. Станот е нов и веднаш вселив. Греењето во објектот е решен со централно градско парно, додека со станот следува и паркинг простор во подземните нивоа на објектот. Станот се наоѓа на одлична локација во Карпош 3 на самиот кеј на р. Вардар.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот