Предмет: Стан бр. 983

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

близу Макпетрол

Цена:

Цена за 1 м2:

1100 Евра

Вкупна цена:

110 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

100 м2

Тип:

Поголем

Тераса:

Да, со површина од 7 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

4 кат/а

Кат:

Приземје

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Прекрасен комфорен стан во напредна фаза на градба со одличен распоред организиран во дневен престој со кујна и трпезарија, три посебни спални соби, бања и гостински тоалет и два балкони. Изведбата на објектот се одвива според сите пропишани стандарди и се користат висококвалитетни материјали. Греењето е решено со електрично котле за сопствено парно со поставени радијатори во сите простории, додека со станот следува и сопствен паркинг простор. Станот се наоѓа во мал објект со мал број станбени единици и е на многу мирна локација во Козле во непосредна близина на О.У. Владо Тасевски.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот