Предмет: Стан бр. 969

Локација:

Скопје, Населено место:

Тафталиџе 2

Адреса:

спроти Реплек

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

51 300 Евра

Детали:

Вкупна површина:

46 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

4 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со одличен распоред на просториите со комотен дневен престој поврзан со кујна и простор за трпезарија и одделен со спалната соба и бањата со простран ходник. Спалната соба е комотна со простор за брачен лежај и со излез на балконот кон кој се пристапува и од дневната соба. Бањата е комплетно опремена со квалитетни плочки и санитарија. Станот е во мала зграда во напредна фаза на изгадба и ќе биде вселив до крајот на април 2019год. и изгаден и опремен со најквалитетни материјали, одлична изолација и сопствено парно греење на електричен котел. Со станот следи и подземен паркинг простор.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот