Предмет: Стан бр. 967

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

Долно Водно

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

107 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

98 м2

Тип:

Поголем

Тераса:

Да, со површина од 10 м2

Подрум:

Да, со површина од м2

Зграда/Катница:

3 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на идеална локација во непосредна близина на центарот на градот а сепак во мирен дел и изолиран од Долно Водно. Располага со функционален распоред на просторот со комотен дневен престој ориентиран кон југ со балкон со поглед во зеленило, посебна кујна, родителска спална соба и две детски соби, бања и гостински тоалет и балкон во спална соба. Станот е во понова градба во мала зграда со само неколку станови и располага со централно парно греење и сопствен подземен паркинг простор.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот