Предмет: Стан бр. 954

Локација:

Скопје, Населено место:

Карпош 4

Адреса:

ТЦ. Антико

Цена:

Цена за 1 м2:

900 Евра

Вкупна цена:

0 Евра

Детали:

Вкупна површина:

120 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 18 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

4 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Полунаместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со функционален и класичен распоред на просториите составен од два дела - интимен дел со две големи спални соби и бања одвоени со ходник и комотен дневен престој во комуникација со голема кујна - која останува во станот и голема трпезарија со излез на голема тераса со поглед кон парк. Станот е во понова градба но е малку користен и се наоѓа на одлична локација во Карпош 4 - ТЦ. Антико во непосредна близина на кејот на Вардар, ТЦ.Сити Мол како и повеќе училишта, градинки и маркети.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот