Предмет: Стан бр. 947

Локација:

Скопје, Населено место:

Козле

Адреса:

кај Канела

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

127 500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

99 м2

Тип:

Поголем

Тераса:

Да, со површина од 4 м2

Подрум:

Да, со површина од м2

Зграда/Катница:

3 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Ексклузивен стан лоциран на мирна и урбана локација во Козле во нефреквента улица и во мала зграда - нова градба од 2015год. со само неколку станови.Располага со одличен распоред и максимално искористен простор со што се дефинирани голем дневен престој во комуникација со нова кујна-квалитетно изработена и целосно опремена со бела техника,шанк, остава со полици,голема трпезариска маса, како и интимен дел составен од целосно опремена родителска спална соба со сопствена бања, две комотни детски соби целосно наместени и одвоени со ходник во кој се поставени и гостинската бања како и големи вградени плакари. Станот располага со сопствено греење, две подземни паркинг места и подрум и се продава целосно и ексклузивно наместен со квалитетен мебел и бела техника. Станот е со уредна документација за сопственост и веднаш слободен за вселување.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот