Предмет: Стан бр. 861

Локација:

Скопје, Населено место:

Влае

Адреса:

кај Влајко

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

75 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

75 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

4 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа во понова градба на одлична локација во Влае во непосредна близина на мостот Влајко.Станот е моментално поделен на два помали станови од 40м² и 35м² кои може повторно да се спојат во еден стан од 75м².Располага со одличен распоред на просториите и гледа кон југоисток на мирна и тивка локација во мала зграда од само 8 станови. Располага со сопствен подрум од 10м² и постои можност за купување на паркинг простор. Станот се продава целосно наместен и е одлична можност за повеќечлено семејство.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот