Предмет: Стан бр. 855

Локација:

Скопје, Населено место:

Ново Лисиче

Адреса:

кај Рамстор

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

40 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

38 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

8 кат/а

Кат:

8

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Функционален стан со максимална искористеност на просторот со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, посебна спална соба и бања со комплетна санитарија. Станот е нов, со централно парно и се наоѓа на одлична локација во Н.Лисиче во непосредна близина на Рамстор маректот.Со станот следи и подземен паркинг простор вклучен во наведената цена.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот