Предмет: Стан бр. 854

Локација:

Скопје, Населено место:

Тафталиџе 1

Адреса:

Гранд Престиж

Цена:

Цена за 1 м2:

1100 Евра

Вкупна цена:

95 700 Евра

Детали:

Вкупна површина:

87 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 9 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

9 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен стан со функционален распоред на просториите со комотен дневен престој, кујна со трпезарија, две комотни спални соби, бања и гостински тоалет како и две тераси со одличен поглед на југ кон Водно. Станот е на одлична локација во станбениот комплекс Гранд Престиж.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот