Предмет: Стан бр. 824

Локација:

Скопје, Населено место:

Аеродром

Адреса:

CEVAHIR SKY CITY

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

103 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

99 м2

Тип:

Поголем

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

(нема внесено)

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа во ексклузивниот станбен комплекс "CEVAHIR SKY CITY" и располага со одличен и функционален распоред на просторот со голем влезен ходник со вграден плакар, дневен престој со кујна и трпезарија -целосно опремени,мастер спална соба со бања, две детски соби и бања. Станот е нов, и располага со прекрасен панорамски поглед од секоја соба. Се продава наместен со мебел и бела техника како што е на фоторафиите.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот