Предмет: Стан бр. 817

Локација:

Скопје, Населено место:

Тафталиџе 1

Адреса:

кај ОУ. Коменски

Цена:

Цена за 1 м2:

1150 Евра

Вкупна цена:

64 500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

56 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Не

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

2 кат/а

Кат:

Приземје

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење

Други карактеристики:

Станот располага со функционален распоред на просториите со дневен престој со простор за трпезарија, посебна кујна, две спални соби и бања одвоени од дневната соба со голем ходник. Станот е нов, досега невселен во мала зграда од неколку станови и располага со сопствен паркинг простор и греење на струја со котле. Станот е лоциран на исклучително мирна локација во непосредна близина на ОУ.Коменски, градинка ина 50м од ТЦ. Сити Мол.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот