Предмет: Стан бр. 802

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

кај Зелен Пазар

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

91 500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

71 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 21 м2

Подрум:

Да, со површина од 12 м2

Зграда/Катница:

5 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Нема

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на атрактивна локација во строгиот центар на градот и располага со функционален распоред на просториите со комотен дневен престој, две спални соби, бања и тераса. Се продава целосно наместен, со централно парно и е погоден како за престој така и за деловна намена.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот