Предмет: Стан бр. 760

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

кај кројач Ангелковски

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

85 500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

106 м2

Тип:

Поголем

Тераса:

Да, со површина од 2 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

6 кат/а

Кат:

5

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Стан-дуплекс со површина од 106м2 од кои стан 54м2 и галериски простор во поткровјето со површина од 52м2 со имотен лист.Станот располага со одличен распоред и тоа во долниот дел се дефинирани дневен престој со кујна и трпезарија,посебна спална соба со простор за голем плакар, бања и тераса со одличен поглед,додека галеријата е поврзана со внатрешни скали и располага со целосно отворен простор уреден за живеење и со можност да се прегради и да се добијат две спални соби.Станот се наоѓа на одлична локација во мирна уличка во близина на Универзална и кројач Ангелковски.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот