Предмет: Стан бр. 725

Локација:

Скопје, Населено место:

К.Вода

Адреса:

Припор

Цена:

Цена за 1 м2:

850 Евра

Вкупна цена:

50 150 Евра

Детали:

Вкупна површина:

64 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 10 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

5 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет

Други карактеристики:

Станот располага со функционален распоред на просторот со комотен дневен престој кој излегува на голема тераса со прекрасен поглед потоа одделена кујна со посебен влез, комотна спална соба со вграден плакар одвоена со ходник во кој е поставена просторна бања со када. Станот е поставен на први кат со идеална ориентиција исток - југ што му овозможува постојана природна светлина и располага со сопствено греење ("6 kw" котле на струја со термостат за авт. вклучување) како и функционален клима уред. Станот се наоѓа во понова градба од 2004г. на одлична локација во мирно опкружување и со панорамски поглед на Скопје и Водно. Паркинг простор на располагање за сите станари

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот