Предмет: Стан бр. 1057

Локација:

Скопје, Населено место:

К.Вода

Адреса:

кај Економското

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

95 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

100 м2

Тип:

Поголем

Тераса:

Да, со површина од 6 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

5 кат/а

Кат:

4

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет

Други карактеристики:

Продажба на одличен стан во К.Вода во близина на Економското училиште и на само 10 мин. пеш до Центар. Станот е дуплекс и располага со функционален распоред дефиниран на две нивоа и тоа: долно ниво од 35м² со дневен престој со кујна,бања и тераса со отворен поглед и горно ниво од 65м² со 3 спални соби, бања и тераса со отворен поглед. Станот е ориентиран кон запад и располага со сопствено парно греење на струја. Станот е во понова градба но е штотуку целосно реновиран и веднаш подготвен за вселување и со чист имотен лист.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот