Предмет: Стан бр. 1037

Локација:

Скопје, Населено место:

Карпош 3

Адреса:

Злокуќани

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

62 500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

47 м2

Тип:

Гарсоњера

Тераса:

Да, со површина од 7 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

2 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Полунаместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Еднособен стан на атрактивна локација и во станбен комплекс од загворен тип. Станот располага со функционален распоред на просторот дефиниран како апартман од отворен концепт со комфорен дневен престој кој е во комуникација со посебна издвоена кујна и простор предвиден за трпезарија и со директен пристап кон голема тераса од 7м2 ориентирана кон југоисток. Станот се продава полунаместен со целосно опремена кујна, вградени плакари во дневниот престој и ходник, како и целосно опремена бања. Се наоѓа во населба Злокуќани во ексклузивниот станбен комплекс "Св.Јован"од затворен тип со обезбедување и опкружен со парк, базен и езеро.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот