Предмет: Стан бр. 1036

Локација:

Скопје, Населено место:

К.Вода

Адреса:

Чешма

Цена:

Цена за 1 м2:

1100 Евра

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

68 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 4 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

8 кат/а

Кат:

4

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со максимална искористеност на просторот дефиниран како трособен стан со комотен дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, две спални соби одвоени со ходник и бања со гостински тоалет исто така одвоени со влезен ходник. Станот поседува и комфорна тераса со одличен и отворен поглед кон исток. Станот е нов, досега невселуван и се наоѓа на одлична локација во К. Вода во непосредна близина на Веро, општината, чешма и на 10мин оддалеченост од строг центар. Постои можност за купување на паркинг простор.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот