Предмет: Стан бр. 1032

Локација:

Скопје, Населено место:

Ново Лисиче

Адреса:

кај ТЦ. Лиса

Цена:

Цена за 1 м2:

900 Евра

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

89 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 9 м2

Подрум:

Да, со површина од 3 м2

Зграда/Катница:

8 кат/а

Кат:

8

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа во понова градба и располага со функционален распоред на просториите со голем дневен престој со висок плафон, родителска и детска соба одвоени со ходник во кој се поставени бањата и гостинскиот тоалет. Кујната е посебна и со природна вентилација. Станот располага со панорамски отворен поглед и голем проток на природна светлина. Се наоѓа на одлична локација во непосредна близина на ТЦ. Лиса,Рамстор, ОУ. Александар Македонски и во непосредна близина на парк.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот