Предмет: Стан бр. 1028

Локација:

Скопје, Населено место:

Тафталиџе 1

Адреса:

кај Ѓ. Димитров

Цена:

Цена за 1 м2:

1350 Евра

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

77 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 4 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

3 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Ексклузивен стан на атрактивна локација во Тафталиџе-1 во непосредна близина на Ѓ. Димитров. Станот се наоѓа во мал објект со само неколку станбени единици, нов, малку користен и веднаш вселив. Располага со одличен распоред на просторот со комотен дневен престој во комуникација со кујна, трпезарија и излез на комотна тераса со отворен поглед кон исток, посебна кујна целосно опремена со нови кујнски елементи и бела техника и со природна вентилација. Спалните соби се ориентирани кон југ и одделени со ходник во кој е поставена бањата. Станот располага и со гостински тоалет, сопствено парно греење на струја со поставени радијатори во секоја просторија како и клима уред во дневниот престој. Се продава целосно наместен со нов и стилски мебел и опремен со бела техника во секоја просторија.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот