Предмет: Стан бр. 1015

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Козле - под Жданец

Цена:

Цена за 1 м2:

1220 Евра

Вкупна цена:

56 120 Евра

Детали:

Вкупна површина:

46 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Не

Подрум:

Да, со површина од 4 м2

Зграда/Катница:

2 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Полунаместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Прекрасен стан со одличен распоред на просториите дефиниран со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, посебна спална соба и бања. Станот е во одлична состојба и веднаш е спремен за вселување. Греењето е решено на струја-подно и со клима, додека паркингот е надворешен пред зградата каде на овој стан му следува едно паркинг место по имотен лист. Модерно опремена кујна со вклучена бела техника, квалитетни вградени плакари и клима се дел од работите кои остануваат во станот. Се наоѓа на одлична и мирна локација во Козле во непосредна близина на подножјето на населба Жданец и на неполни 10 мин од центарот на градот.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот