Предмет: Стан бр. 1014

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Аеродром - Тобако 2

Цена:

Цена за 1 м2:

1080 Евра

Вкупна цена:

54 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

50 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

10 кат/а

Кат:

7

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Прекрасен стан со функционален распоред на просториите дефиниран со големо претсобје, дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, балкон со поглед на исток, посебна спална соба и бања. Станот е нов и досега невселуван, во одлична состојба и спремен за вселување веднаш. Греењето е решено со централно градско парно и поставени радијатори во секоја просторија, додека паркингот е во подземниот дел на објектот поделен на 3 нивоа. Граден од реномиран изведувач со висококвалитетни материјали на изведба, станот се наоѓа на одлична локација во Аеродром во непосредна близина на Тобако 2 и на само 1км од центарот на градот.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот