Предмет: Стан бр. 1013

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Кисела Вода - општина

Цена:

Цена за 1 м2:

1000 Евра

Вкупна цена:

63 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

63 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

7 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен и комплетно опремен стан со прекрасен распоред на просториите дефиниран со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, две спални соби, бања и гостински тоалет и еден балкон. Станот е во одлична состојба и е веднаш подготвен за вселување. Греењето е решено со централното градско парно, а паркингот е слободен во околината на објектот. Дополнително постои можност да се откупи и сопствено паркинг место под самиот објект. Се наоѓа на одлична локација во Кисела Вода во непосредна близина на општината и О.У. Невена Дуња.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот