Предмет: Стан бр. 1011

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Ѓорче 1

Цена:

Цена за 1 м2:

1000 Евра

Вкупна цена:

46 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

46 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 4 м2

Подрум:

Да, со површина од 5 м2

Зграда/Катница:

3 кат/а

Кат:

3

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Полунаместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен стан со функционален распоред на просториите дефиниран со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, посебна спална соба, бања и балкон. Станот е во одлична состојба и веднаш е спремен за вселување. Располага со смарт ливинг систем што го прави живеењето модерно и олеснително. Постои можност за надградба на дуплекс од уште 50м2 со внатрешни скали од станот. Греењето е решено со струја индивидуално по избор, додека пак паркингот е подземен под објектот каде се стигнува со лифтот. Се наоѓа на одлична и мирна локација во Ѓорче Петров 1 во непосредна близина на стадионот и на неполни 10 минути со автомобил до центарот на градот.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот