Предмет: Стан бр. 1006

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Тафталиџе 1, Алумина

Цена:

Цена за 1 м2:

1130 Евра

Вкупна цена:

62 200 Евра

Детали:

Вкупна површина:

55 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 5 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

9 кат/а

Кат:

7

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Полунаместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен стан со функционален распоред на просториите дефиниран со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, посебна спална соба, бања и затворен балкон кој во секој момент може да се пренамени во работна соба или отворена тераса. Станот е во одлична состојба и е веднаш спремен за вселување. Греењето е решено со централното градско парно, додека паркингот во подземниот простор на објектот. Се наоѓа на одлична локација во Тафталиџе 1 во непосредна близина на поранешна Алумина со одлична местоположба ориентиран кон населбата и куќите во Тафталиџе.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот