Предмет: Стан бр. 1005

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Центар, спроти Кјуби

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

59 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

49 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Да, со површина од 5 м2

Зграда/Катница:

9 кат/а

Кат:

8

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Прекрасен стан, комплетно и модерно опремен со одличен распоред дефиниран со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, посебна спална соба, бања и балкон со феноменален отворен и непречен поглед. Станот е во одлична состојба и е веднаш спремен за вселување. Греењето во станот е решено со централното градско парно, додека паркингот со рампа и клуч обезбеден за станарите на зградата. Станот се наоѓа во строгиот центар на градот на атрактивна локација во непосредна близина на Кјуби.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот