Предмет: Стан бр. 1004

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Стара Рампа

Цена:

Цена за 1 м2:

1050 Евра

Вкупна цена:

55 650 Евра

Детали:

Вкупна површина:

53 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

5 кат/а

Кат:

3

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Прекрасен стан со одличен распоред на просторот дефиниран со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, излез на балкон ориентиран кон исток, посебна спална соба и мини балкон ориентиран кон запад и бања. Станот е нов и претходно невселуван и е веднаш подготвен за вселување. Греењето е решено на струја, односно индивидуално, додека паркингот е во подземниот дел од објектот. Станот се наоѓа на одлична локација во непосредна близина на стара рампа и на само 1км од центарот на градот.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот