Предмет: Стан бр. 1003

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Грчка Амбасада

Цена:

Цена за 1 м2:

1200 Евра

Вкупна цена:

79 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

66 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 4 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

4 кат/а

Кат:

2

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен стан на атрактивна локација во центарот на градот во непосредна блиизна на Грчкиот конзулат. Станот има прекрасен и функционален распоред дефиниран со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија и излез на балкон со прекрасен отворен поглед кон Соборниот Храм, две посебни спални соби и голема бања. Греењето во објектот е решено со централно градско парно, додека паркингот е резиденцијален со годишна карта од општинските паркинг служби. Станот е понов и во одлична состојба и е веднаш подготвен за вселување.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот