Предмет: Плац бр. 16

Локација:

Скопје, Населено место:

Ѓорче Петров

Адреса:

Ново Село

Цена:

Цена за 1 м2:

55 Евра

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

610 м2

Опис на локација:

Продажба на плац за индивидуално домување во новоформираната урбана населба во Новоселски Пат. Плацот е со површина од 610м2,со уредна документација за сопственост како и со маркица за градба на индивидуални објекти - куќи. Во непосредна близина се наоѓаат новиот Кам-Маркет , градинка и основно училиште на 500м, зелен пазар и амбуланта на 1.5км.

Слики од предметот:

Слика од предметот