Предмет: Плац бр. 1

Локација:

Скопје, Населено место:

Ѓорче Петров

Адреса:

Стопански Двор

Цена:

Цена за 1 м2:

30 Евра

Вкупна цена:

(нема внесено)

Детали:

Вкупна површина:

4133 м2

Опис на локација:

Одлична локација веднаш до автопат, погодна за изградба на индустриски објекти.

Слики од предметот:

Слика од предметот