Предмет: Куќа бр. 93

Локација:

Скопје, Населено место:

Ѓорче Петров

Адреса:

Ново Село

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

115 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

240 м2

Површина на куќа:

240 м2

Површина на двор:

400 м2

Површина на подрум:

20 м2

Катови во куќа:

5

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Куќата располага со одличен распоред на просториите поделени на повеќе нивоа и тоа приземје со дневен престој со кујна и тераса со надворешна скара, потоа прво ниво со голем дневен престој со кујна и бања, како и голема тераса, второ ниво со три комотни спални соби. На поткровјето се наоѓа посебен апартман со површина од 48м2 со голем дневен престој, кујна со трпезарија и купатило со туш кабина. Во поткровјето се наоѓа и друг дел со површина од 43м2 во состојба на карабина кој може да се адаптира во дополнителен простор-две спални соби. Греењето во куќата е на струја и со можност за комбинирано греење на дрва. Дворното место е хортикултурно уредено со зеленило но и патека и паркинг простор за 2-3 возила уредени со бекатон плочки. Куќата располага и со затворена гаража со утилити простор од 23м2.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот