Предмет: Куќа бр. 54

Локација:

Скопје, Населено место:

Влае

Адреса:

позади Тинекс

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

185 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

196 м2

Површина на куќа:

196 м2

Површина на двор:

169 м2

Површина на подрум:

20 м2

Катови во куќа:

2

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Ексклузивна новоградба со уникатен надворешен изглед и максимално искористен простор поделен на повеќе содржини во кој се вклучени голем дневен престој со камин, голема кујна поврзана со трпезарија, спална соба , купатило и утилити простор, потоа внатрешни скали декорирани со ковано железо кои водат на второто ниво во кое се организирани две големи детски соби со тераси, големо купатило со простор за када, голема спална соба со посебно купатило и сопствена галерија која може да се користи за повеќе намени. Во сутеренот се наоѓа работна просторија со тоалет и утилити простор за грејната инсталација. Греењето во куќата е комбинирано со приклучок за струја или дрва,поставен е соларен систем, инсталација за видео надзор и алармен систем, во секоја просториија се поставени приклучоци за интернет и кабловска. Куќата е градена со квалитетни материјали, поставен е храстов паркет, ексклузивни плочки и санитарија. Се наоѓа на мирна и атркативна локација во близина на две главни улици, Тинекс, училишта, градинка и детски игралишта и шеталиште покрај Вардар.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот