Предмет: Куќа бр. 129

Локација:

Скопје, Населено место:

К.Вода

Адреса:

Усје

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

85 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

137 м2

Површина на куќа:

126 м2

Површина на двор:

200 м2

Површина на подрум:

11 м2

Катови во куќа:

2

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Продажба на куќа на одлична локација во н.Усје. Куќата е понова градба од 2010 година, располага со вкупна површина од 126м2 и се одликува со рационална искористеност на просторот со голем дневен престој, кујна со трпезарија, три спални соби, бања со када,два тоалети и подрум од 11м2. Дворното место е уредено и со простор за приватен паркинг.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот