Предмет: Куќа бр. 128

Локација:

Скопје, Населено место:

Ѓорче Петров

Адреса:

Стопански Двор

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

150 000 Евра

Детали:

Вкупна површина:

184 м2

Површина на куќа:

184 м2

Површина на двор:

860 м2

Површина на подрум:

14 м2

Катови во куќа:

2

Карактеристики:

Внатрешност:

Полунаместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Се продава нова куќа на одлична локација во Стопански Двор. Куќата е со површина од 152м² со 4 спални соби,подрум од 14м², затворена гаража од 18м² и дворно место со површина од 860м². Градена е по сите стандарди, со одлична изолација и располага со сопствено парно греење со котел/камин на пелети и греење/ладење со инвертер клима,соларни панели за санитарна вода, алармен систем и видео надзор. Куќата е со сите приклучоци - струја, вода, канализација и со пристап од асфалтирана улица. Располага со одличен панормаски поглед кон Скопје и уредна документација за сопственост.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот