Предмет: Куќа бр. 127

Локација:

Скопје, Населено место:

Влае

Адреса:

Порта Влае

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

89 500 Евра

Детали:

Вкупна површина:

74 м2

Површина на куќа:

74 м2

Површина на двор:

174 м2

Површина на подрум:

(нема внесено)

Катови во куќа:

1

Карактеристики:

Внатрешност:

Полунаместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Бараката се наоѓа на одлична локација во Влае во непосредна близина на плоштадот Делфина и Порта Влае во мирен дел. Бараката е реновирана и е во одлична состојба. Располага со дневен престој со кујна и трпезарија и излез на голема тераса, две спални соби одвоени со ходник во кој е поставена и бањата и одлично уредено дворно место со паркинг простор.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот