Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Ново Лисиче

Адреса: спроти Макпетрол

Вкупна цена: 82 000 Евра

Површина: 66 м2

Тип на стан: Поголем

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Ѓорче Петров

Адреса: Ново Село

Вкупна цена: 115 000 Евра

Површина: 240 м2

Катови во куќа: 5

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Ѓорче Петров

Адреса: ул. Алексо Демниевски

Вкупна цена: 160 000 Евра

Површина: 311 м2

Катови во куќа: 3

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Даме Груев

Адреса: Новоселски Пат

Вкупна цена: 99 500 Евра

Површина: 295 м2

Катови во куќа: 3

Предходна страна бр. 1

(2 / 7)

Наредна страна бр. 3