Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Ѓорче Петров

Адреса: Ново Село

Вкупна цена: 115 000 Евра

Површина: 255 м2

Катови во куќа: 3

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Мичурин

Адреса: спроти претходното седиште на општината

Вкупна цена: 69 000 Евра

Површина: 76 м2

Тип на стан: Трособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Тафталиџе 2

Адреса: кај Сити Мол

Вкупна цена: 42 000 Евра

Површина: 36 м2

Тип на стан: Гарсоњера

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Аеродром

Адреса: бул. 3-та Македонска Бригада

Вкупна цена: 68 500 Евра

Површина: 72 м2

Тип на стан: Трособен

 

(1 / 11)

Наредна страна бр. 2