Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: кај Универзална Сала

Вкупна цена: 68 500 Евра

Површина: 52 м2

Тип на стан: Двособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: кај кројач Ангелковски

Вкупна цена: 85 500 Евра

Површина: 106 м2

Тип на стан: Поголем

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: кај Зелен Пазар

Вкупна цена: 91 500 Евра

Површина: 71 м2

Тип на стан: Трособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Карпош 4

Адреса: ТЦ. Антико

Вкупна цена: 0 Евра

Површина: 120 м2

Тип на стан: Трособен

 

(1 / 2)

Наредна страна бр. 2