Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Црниче

Адреса: во близина на Симпо

Вкупна цена: 24 750 Евра

Површина: 25 м2

Тип на простор: Дуќан

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Карпош 3

Адреса: Лептокарија

Вкупна цена: 52 000 Евра

Површина: 34 м2

Тип на простор: Дуќан

 

(1 / 1)