Предмет: Стан бр. 965

Локација:

Скопје, Населено место:

Козле

Адреса:

ул. Козле

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

250 Евра

Детали:

Вкупна површина:

64 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

Приземје

Лифт:

Не

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на одлична локација во Козле во непосредна близина на Кам маркетот и германска амбасада. Станот се наоѓа на приземје во понова градба и располага со површина од 64м2 со 2 спални соби, дневен престој со кујна и трпезарија, бања и се изнајмува целосно наместен и на подолг престој. Со станот следи и паркинг место.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот