Предмет: Стан бр. 957

Локација:

Скопје, Населено место:

К.Вода

Адреса:

Флетајрон

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

320 Евра

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин.12 месеци

Месечна цена:

320 Евра

Детали:

Вкупна површина:

74 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 6 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

15

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на атрактивна локација кај Рампа во нов објект - Флетајрон,се наоѓа 15 кат и е ориентиран кон југозапад што овозможува да има прекрасен поглед. Станот располага со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, две спални соби, две бањи, две тераси. Се изнајмува празен,со централно парно греење и за подолг престој.На располагање со станот следи и паркинг простор.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот