Предмет: Стан бр. 945

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

кај Католичка

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

250 Евра

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин.12 месеци

Месечна цена:

250 Евра

Детали:

Вкупна површина:

50 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

6 кат/а

Кат:

4

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот се наоѓа на одлична локација и располага со атрактивна позиција со поглед кон кружниот тек кај Католичка што го прави погоден за деловен-канцелариски простор со можност за поставување на реклама. Располага со функционален распоред на просторот со дневен престој со кујна само со кујнски елемент, посебна спална соба,бања и тераса. Станот е нов, досега невселуван и располага со сопствено парно на струја. Се наоѓа во нова зграда веднаш до Католичка.

Како деловен простор:

Да

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот