Предмет: Стан бр. 920

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

позади Универзална

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

260 Евра

Детали:

Вкупна површина:

43 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

4 кат/а

Кат:

1

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станоте нов и располага со дневен престој во комуникација со кујна, посебна спална соба, бања и балкон. Станот е североисточно ориентиран со сопствено парно греење и се изнајмува целосно наместен со нов мебел и бела техника. Паркингот е надворешен и се регулира со месечна или годишна картичка на општина Центар.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот