Предмет: Стан бр. 919

Локација:

Скопје, Населено место:

Центар

Адреса:

ул. Ленинова

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

220 Евра

Детали:

Вкупна површина:

45 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Не

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

Приземје

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Нема

Други карактеристики:

Станот располага со дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, бања и галерија во која е поставена спалнат соба. Станот е на високо приземје,ориентиран кон југозапад и располага со греење на струја, односно клима и панели.Се наоѓа на одлична локација на ул. Ленинова во близина на Буњаковец.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот