Предмет: Стан бр. 892

Локација:

Скопје, Населено место:

Капиштец

Адреса:

комплекс КТК

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

(нема внесено)

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

250 Евра

Детали:

Вкупна површина:

43 м2

Тип:

Двособен

Тераса:

Да, со површина од м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

(нема внесено)

Кат:

3

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Станот располага со дневен престој,целосно опремена кујна со трпезарија, посебна спална соба, бања и тераса. Се изнајмува целосно наместен со нов мебел и бела техника и со централно парно и клима уред. Се наоѓа на мирна и тивка локација во комплексот КТК во близина на Капиштец.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот